Miek Boels

Miek Boels is klinisch psychologe. Ze volgde een vierjarige opleiding Contextuele Psychotherapie.

Sinds 2017 werkt Miek voltijds als zelfstandige in de praktijk. Voordien was ze werkzaam binnen het Algemeen Welzijnswerk, de Bijzondere Jeugdzorg en de Geestelijke Gezondheidszorg. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met volwassenen, jongeren, gezinnen en koppels. In haar werk met koppels vertrekt ze vanuit het EFT-model (Emotionally Focused Couple Therapy). Binnen de individuele therapie werkt Miek vanuit verscheidene modellen afhankelijk van de vraag. Zij volgde basisopleidingen binnen ACT (Acceptance and Commitment Therapie), Brainspotting (level 1 en 2), EMDR (2020) en kortdurende opleidingen rond trauma. Ze is geregistreerd bij de psychologencommisie, lid van de VVKP (Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen) en erkend psychotherapeute bij de BVRGS (Belgische vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie, en Systeeminterventie).

+32 486 680 928
Rodestraat 16 – 1742 Ternat
miek.boels@trialoog.be

Visumnummer: 279709

Hanne Van Gutschoven

Hanne Van Gutschoven is licentiaat pedagoge. Ze volgde een vierjarige opleiding Systeempsychotherapie.

Hanne heeft ervaring als leidinggevende binnen de Geestelijke Gezondheidszorg, het Algemeen Welzijnswerk en de Bijzondere Jeugdzorg. Naast het werken met teams heeft ze zich doorheen haar loopbaan vooral gefocust op het werken met gezinnen en koppels, als ook individueel met jongeren en volwassenen.

Ze is aangesloten als erkend psychotherapeute bij de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeeminterventie).

+32 498 537 570
Grondwetlaan 57 – 1083 Ganshoren
hanne.vangutschoven@icloud.com

Pascal Van Heyste

Pascal Van Heyste is familie- en relatietherapeut. Hij volgde een opleiding Systeempsychotherapie.

Doorheen zijn loopbaan heeft Pascal ervaring opgebouwd in het werken met jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen het Algemeen Welzijnswerk en de Bijzondere Jeugdzorg. Naast zijn hulpverlenende activiteiten heeft hij ook ervaring met groepsprocessen vanuit zijn functies als leidinggevende en stafmedewerker binnen beide sectoren.

Hij is aangesloten als erkend psychotherapeut bij de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeeminterventie).

+32 476 440 731
Grondwetlaan 57 – 1083 Ganshoren
pascalvanheyste@icloud.com