Miek Boels

Miek Boels is klinisch psychologe. Ze volgde een vierjarige opleiding Contextuele Psychotherapie en de opleiding Emotionally Focused Couple Therapy (EFT, level 1 en 2).

Naast haar zelfstandige activiteit werkt Miek als stafmedewerker in de Bijzondere Jeugdzorg. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in het werken met ouders, gezinnen en koppels als ook met volwassenen en jongeren individueel. Dit zowel binnen het Algemeen Welzijnswerk, de Geestelijke Gezondheidszorg als de Bijzondere Jeugdzorg. Ze is geregistreerd bij de psychologencommisie, lid van de VVKP (Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen) en erkend psychotherapeute bij de BVRGS (Belgische vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie, en Systeeminterventie).

0486/680.928
Rodestraat 16 – 1742 Ternat
miek.boels@trialoog.be

Hanne Van Gutschoven

Hanne Van Gutschoven is licentiaat pedagoge. Ze volgde een vierjarige opleiding Systeempsychotherapie.

Hanne heeft ervaring als leidinggevende binnen de Geestelijke Gezondheidszorg, het Algemeen Welzijnswerk en de Bijzondere Jeugdzorg. Naast het werken met teams heeft ze zich doorheen haar loopbaan vooral gefocust op het werken met gezinnen en koppels, als ook individueel met jongeren en volwassenen.

Ze is aangesloten als erkend psychotherapeute bij de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeeminterventie).

0498/537.570
Grondwetlaan 57 – 1083 Ganshoren
hanne.vangutschoven@trialoog.be

Pascal Van Heyste

Pascal Van Heyste is familie- en relatietherapeut. Hij volgde een opleiding Systeempsychotherapie.

Doorheen zijn loopbaan heeft Pascal ervaring opgebouwd in het werken met jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen het Algemeen Welzijnswerk en de Bijzondere Jeugdzorg. Naast zijn hulpverlenende activiteiten heeft hij ook ervaring met groepsprocessen vanuit zijn functies als leidinggevende en stafmedewerker binnen beide sectoren.

Hij is aangesloten als erkend psychotherapeut bij de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeeminterventie).

0476/440.731
Grondwetlaan 57 – 1083 Ganshoren
pascal.vanheyste@trialoog.be